Seurajoukkueiden SM by Terveystalo - tiedote


Kilpailun aikataulu:
Ma 18.6.        Harjoituspäivä, kenttä avoinna myös jäsenistölle
Ti 19.6.          Karsintapäivä lähdöt klo 8.00-12.40, 1 tiiltä
Ke 20.6.        1. Kierros klo 8.00-, 1 ja 10 tii
                      2. Kierros klo 13.00-, 1 ja 10 tii
To 21.6.         3. Kierros klo 8.00-, 1 ja 10 tii
                      Juhannuskilpailu YL klo 18.00

Joukkueet:
Kilpailuun on ilmoittautunut 17 miesten joukkuetta ja 10 naisten joukkuetta. Karsinnasta jatkoon pääsee 12 miesten joukkuetta ja 8 naisten joukkuetta. (2017 kärkikolmikko pääsee jatkoon automaattisesti). Miesten joukkueeseen kuuluu 4-5 kilpailijaa ja naisten joukkueeseen 2-4 kilpailijaa. Ammattilaispelaajat voivat osallistua kilpailuun.

Aurinko Golfilta on edustus molemmissa luokissa.
Miehet: Eemil Alajärvi, Heikki Mäntylä, Mattias Lepistö ja Nico Litmanen
Naiset: Satu Sinkkola, Anna Lindqvist ja Katja Nurminen


Kilpailuformaatti:
Karsinta pelataan tiistaina 18 reiän lyöntipelikilpailuna. Joukkueen tulokseen vaikuttaa miehissä kolmen pelaajan tulos ja naisissa kahden pelaajan tulos.
Varsinaiset kilpailukierrokset alkavat keskiviikkona, jolloin pelataan kaksi kierrosta. Aamupäivällä pelataan Foursome pelimuodolla pareittain (pelaajat lyövät vuorotellen). Miehissä tuloksiin vaikuttaa kahden parin tulos ja naisissa yhden parin tulos. Keskiviikon iltapäiväkierroksella pelimuoto on 18 reiän Four-Ball (paremmin tunnetaan Bestball –pelimuotona). Pelimuodossa valitaan peliparin parempi tulos joka väylältä. Miehissä tuloksiin vaikuttaa kahden parin tulos ja naisissa yhden parin tulos.
Torstain finaalipäivänä pelataan 18 reiän henkilökohtainen lyöntipelikierros. Joukkueen tulokseen vaikuttaa miehissä kolmen pelaajan tulos ja naisissa kahden pelaajan tulos. Näiden kolmen kilpailukierroksen yhteenlasketut tulokset ratkaisevat seurajoukkueiden Suomen Mestaruuden.

Jäsenistön pelaaminen:
Pääkenttä on suljettuna keskiviikona kokonaan. Tiistaina kenttä on avoin jäsenistölle ja vieraspelaajille klo 15 jälkeen. Torstaina finaalikierroksen jälkeen kentällä pelataan perinteinen juhannuskilpailu yhteislähdöllä klo 18. Kilpailupäivinä ysi+ kentämme on avoinna. Keskiviikolle on järjestetty pelioikeuden omaaville vaihtopäivä Kultaranta Golfiin (20e). Muut osakas- ja jäsenedut löytyvät kotisivuiltamme.

Kentän kunto:
Kenttä on saatu kevään jäljiltä hyvää pelikuntoon ja viheriöt ovat tasalaatuiset sekä hyvässä ruohossa. Tiistaihin mennessä viheriöiden leikkuukorkeus tulee laskemaan hieman. Viheriöitä myös jyrätään ennen kilpailua. Perjantaina 15.6. viheriöiden stimp- nopeus on 2,6m (kilpailupäivien tavoite 3,0m).
Viikonlopun aikana on erityisen tärkeää korjata pallojen alastulojärjet viheriöitä sekä lyöntijäljet väyliltä. Kiitos avusta.

Toimitsijat:
Kilpailun toimitsijatehtäviin on saatu taas hienosti ilmoittautumisia. Kiitos kaikille jo tässä vaiheessa mukanaolosta tapahtuman järjestelyissä. Toimitsijalista on julkaistu kilpailukalenterissa. Tarkistathan vielä oman aikasi, sillä esteiden takia aikoja on pitänyt vielä muuttaa. Toimitsijat ilmoittautuvat caddiemasterille viimeistään 15 minuuttia ennen oman vuoron alkua. Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan toimitsijapaidat ja lounasliput. Toimitsijat kuljetaan toimipaikoille. Erillistä koulutusta ei toimitsijoille järjestetä vaan tehtävät ohjeistetaan jokaiselle henkilökohtaisesti.

Kilpailun seuraaminen:
Kilpailua pääsee vapaasti seuraamaan paikanpäällä. Toivomme, että jäsenistöä tulisi runsaasti seuraamaan huippugolfia. Kenttäalueella voi vapaasti liikkua huomioiden turvallisuusasiat sekä pelaajien pelirauhan. Parhaat katsojapaikat ovat helposti saavutettavista ihan klubitalon läheisyydestä (Tiit 10 ja 14, viheriöt 9, 13 ja 18 esimerkiksi). Kilpailun seuraamista helpottaa livescoring, jota voit seurata puhelimesta (golf.fi tai golfpiste.com). Linkki tuloksiin ja blogi tulee löytymään myös omilta sivuiltamme.
Pro Matti Salmi järjestää myös ohjatun katsojaryhmän keskiviikkona klo 16-18. Kuulet samalla Matin kommentit pelaajista ja pelistä.

Omat joukkueet:
Aurinko Golfilla on joukkueet mukana sekä miehissä että naisissa. Naisten joukkueessa pelaavat Satu Sinkkola, Katja Nurminen ja Anna Lindqvist. Miesten joukkueen kokoonpano on vielä osittain auki muutamien pelaajien antaessa näyttöjä Nokian Finnish Tourin kilpailussa. Joukkue tulee valikoitumaan ryhmästä Eemil Alajärvi, Mika Brunou, Mattias Lepistö, Nico Litmanen, Heikki Mäntylä. Simo Haavisto on samaan aikaan pelattavassa Nordic League kilpailussa.
Mielenkiintoinen kilpailu on tulossa, tervetuloa mukaan seuraamaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pallo ilmassa Aurinko Golfissa

Vapaaehtoisten merkitys

Karsintapäivä ohi